La collezione

aka portfolio – klik op de afbeeldingen om de websites te bezoeken

Valt het je op dat het allemaal intelligente, creatieve ondernemers zijn die de wereld elk op hun manier een beetje mooier maken?

Sounds like you? Boek dan gerust een vrijblijvende kennismaking in!

Love

omdat je mij niet op mijn woord moet geloven

Verrassend dat ik het plots leuk vind om met marketing bezig te zijn.

Marketing voelt helemaal niet meer “vies”. Die mindset is echt geshift en bekrachtigd. Zo ben ik begonnen, hé, marketing is iets “vies”, verkopen is “vies”.

Ik hoop dat al mijn marketingdagen nog zo fijn mogen voelen.

Ans Simons

Balans In Evenwicht

Ik voelde wat ik mijn hele leven heb gemist. 
Privéles ;), sort of…
Tegen het einde van de dag voelde ik echt voldoening en was ik oprecht verbaasd over hoeveel ik die dag had gedaan. Het waren dingen waar ik al weken mee aan het knoeien was. Eén dag met een pro aan mijn zijde en het is zowaar volledig gelukt mijn doel te bereiken.
Nele Van Eyken

De Prettige Rebel

Mijn nieuwe oneliner was 1000 keer beter dan degene die ik op papier zetten vóór de start van deze dag.
Mocht mijn man me niet verplicht hebben, had ik de lunch overgeslaan om verder te kunnen werken. Zó enthousiast werd ik van deze dag.
Lotte Naudts

Studio Lotte

“Studio Pi aka Ellen heeft het opfrissen van mijn fotografiewebsite vol overgave ter harte genomen en het is resultaat mag gezien zijn. (…)

Ellen heeft initieel zorgvuldig geluisterd naar mijn intenties en heeft me zonder zich op te dringen bewust gemaakt en zelfs uitgedaagd om tot dit resultaat te komen. De eerste draft van de verfraaiing kwam al heel dicht bij wat ik voor ogen had en de finale finetuning en overdracht verliepen vlot.

Kortom, ik ben meer dan tevreden en zal voor volgende upgrades eveneens Studio Pi inschakelen. Bedankt Ellen!”

Pieter Espeel

Pieter Espeel Nature Photography

Wil je ook zo enthousiast worden van je nieuwe website? Is het tijd om te stoppen met verdwalen in je marketing? Ben je klaar voor een nieuwe online présence voor je bedrijf?

 

Dan ben ik heel benieuwd jou te mogen leren kennen!

Pin It on Pinterest