Veelgestelde vragen

oftewel: FAQ, ik wil nog iets weten!

Staat jouw vraag hier niet tussen? Stuur me gerust een mailtje!

Wat is zo'n diagnosegesprek?

Een catchy naam voor een kennismakingsgesprek. Ja, ik ga de hele tijd naar jou luisteren. En vragen stellen. En dan een diagnose stellen of jij überhaupt dokter Pillen nodig hebt. Pas dan – als ik ook denk dat ik jou kan helpen – zal ik jou een voorstel doen. Anders niet. Daar ga ik gewoon eerlijk over zijn. En dat verwacht ik van jou ook.

Het is vrijblijvend en gratis. De enige voorwaarde is dat jij bereid bent om je te laten coachen, omdat je weet dat je zo sneller vooruit gaat dan op je eentje, en bereid bent om kritisch naar je bedrijf te kijken.

Welke coaching bied je?

Ik coach jou naar een zaak die helemaal bij jou past.

We kunnen werken aan je aanbod, prijszetting, marketing, je zone of genius, mindset, … Wat jij aandraagt, daarmee gaan we aan de slag. Ik werk 100% op maat en volledig op jouw tempo – rustig als je dat nodig hebt, snelheid als je snel weg bent met alles.

Ik coach jou (onder meer) om:

 • je ideale klant te vinden
 • zijn/haar taal te leren spreken
 • een aanbod te creëren dat bij jullie allebei past
 • een prijs die juist voelt, te bepalen én te durven vragen
 • een marketingplan te maken volgens jouw energie en flow, dat ook klanten oplevert
 • nieuwe, moedige stappen te nemen in je zaak
 • je mindset rond business, marketing en verkopen uit te dagen
 • lef te voelen om jezelf te laten zien
 • rust te creëren in je zaak, zodat je nog meer je waarde kan bieden aan je klanten
 • je cheerleader te zijn als je het niet meer ziet zitten
 • … en veel meer
Wat is het beste traject voor mij?

Dat hangt een beetje af van jouw agenda en de intensiteit die jij verkiest.

Als je houdt van minder intensief, kan je opteren voor tweewekelijkse calls.

Intenser – en vaak extra krachtig – is het om elke week te bellen. Dan kunnen we op zes maand hele grote veranderingen in je zaak teweegbrengen.

Weet je niet zeker welke formule voor jou het beste is? Stuur me dan een mailtje en stel je even voor. Dan laat ik je weten wat volgens mij het beste traject is voor jou.

Ik wil gewoon even wat hulp, geen volledig traject...

Dat snap ik. Alleen bied ik dat niet meer los aan, omdat het grootste resultaat – én de grootste uitdaging – ligt in het uitvoeren, in het toepassen van al je kennis. Daarom werk ik enkel nog met langdurige trajecten, omdat we zo écht resultaat kunnen boeken.

Wil je snel resultaat, zonder grote tijds- of geldinvestering? Blok dan nu 2u in je agenda vrij en pas toe wat je al weet. Daarmee boek je meer resultaat dan met nóg een consultancy call of nóg een training waar je enkel meer kennis opdoet.

Execution is key.

Of boek een diagnosegesprek in, zodat je me kan vertellen waar je tegenaan loopt, en we aftoetsen of we een match kunnen zijn.

Bouw je nog websites?

Nee. Ik heb dat jarenlang zeer graag gedaan, en mooie resultaten geboekt voor mijn cliënten. Alleen voelden we allebei steeds dat de coaching rond de website, eigenlijk de grootste impact maakte. We bespraken aanbod, prijszetting, ideale klant, marketing, sales, doelen, missie, …

Ik voelde zelf dat ik vooral in de coaching het beste van mezelf kon geven. Vandaar heb ik besloten om vanaf nu alleen nog maar in mijn Zone of Genius te werken, en dus enkel nog te coachen.

Je kan makkelijk een goede webdesigner vinden in jouw regio via doorverwijzingen of Google. Vraag altijd eerst een gesprek aan, en pols of je designer ook echt meedenkt met je bedrijf en je online marketing. Anders ga je veel investeren in een website die niets meer is dan een online visitekaartje. Een goede webdesigner heeft ook een goede basis in marketing en business.

Als je – met je nieuwe website, of voordat je een nieuwe website laat bouwen – aan de slag wilt om jouw business van de grond te krijgen, of verder uit te bouwen zoals JIJ het wilt, boek dan een diagnosegesprek, vertel me iets meer over jezelf, en ik laat je weten hoe je aan de slag kan en welk traject bij jou past.

Pin It on Pinterest

Shares